Gott Nytt

Ville bara kika in och berätta att vi är på hemmaplan nu efter att ha vart bortresta ett tag. Väldigt skönt! Filip har tyvärr vart dålig hela tiden och det slutade med ett besök på akuten. Han har början till RS-virus och förkylningsastma så nu är det bara vänta på att hjärtat ska bli bättre. Livet med barn är verkligen ingen dans på rosor. Känns att man får känna på det den hårda vägen kan jag lova.

Hoppas att ni alla har det toppen! Vill även önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! :D



God Jul ♥

Ville kika in och önska alla ni fina en riktigt GOD JUL ♥

Nu bär det av till Strängnäs för julfirande och massa trevligheter! Kommer såklart kika in och skriva ibland och uppdatera er.

Massa kramar från oss 3 ♥






Smakis

Ja idag testade vi en smakis; gröt serverades det. Vad lilleman tyckte kan ni nog utläsa av bilderna:

Det blöta är från ersättningen då herrn vägrade haklapp!







Ja resultatet blev; - Inte gott hörrni!
Vi tar och testar imorgon igen såklart;) hihi

Idag

Idag för ett år sedan så testade vi positivt med skrutt i magen ♥ Troligtvis världens mest svaga test, men ett streck var det allt;)



Tänk att det redan gått ett år?! Vart tar tiden vägen? Minns så väl hur det pirrade i magen av lycka, ville skrika ut till hela världen vad som väntade. Vilken känsla! ♥ Hoppas verkligen vi kommer att få uppleva det igen någon gång.

Det är inte bara ett år sedan detta utan idag blir Filip hela 6 månader gammal ♥♥♥ Grattis skruttunge! Ett helt halvår har du bott utanför magen. Och vilket halvår sen då:)

Mamma älskar dig ♥

Stora killen ♥

Ett litet skrik gav han ifrån sig när han den andra sprutan ♥ Duktiga skruttunge! Inte undra på att man jämt måste uppdatera hans garderob, han växer som ogräs;) Nu väger vi 7480 gram och är 65 cm lång. Jisses ♥

Igår försökte jag mig på att baka, resultatet blev inte kanon. Kolorna kokade jag för kort stund så dom har inte stelnat ett dugg och tryfflarna är ännu inte klara. Skulle smälta vit choklad att doppa dom i men antagligen värmde jag för mycket och det blev bara torra klumpar. Ja och eftersom tryffelsmeten stelnat i kylen så vet jag inte hur jag ska bete mig  nu. Har köpt mörk choklad nu och min plan är att jag försökte smälta smeten, sedan bre ut den och ha smält choklad under och över. Skär i bitar och så hade vi tryfflar, om än lite kantiga tryfflar;)

Smeten vart himla god iallafall;) tihi

Sen ska här packas, klappas, städas, dekorera blomma och mata barnet. För idag sörrni ska skrutt få börja med smakportioner ♥ Gröt blir idag att smaka ett par skedar av ♥ Fy så spännande!  Uppdaterar er såklart med vad herrn tyckte:)

Imorgon

Imorgon startar vi dagen med att gå till bvc där Filip ska få sin 5-månaders vaccination. Efter det blir det hem och packa, städa badrummet (som jag inte hann idag), slå in klappar ( hann inte det heller) och sen lämna nyckel åt underbara Maria som tackade ja till att mata vår katt när vi är borta. Ja och sen tänkte jag andas lite för det finns inte mycket tid för den kommande tiden. Har massa dejter att se fram emot ♥ Hoppas jag kan bjuda in oss hos andra annars blir nog Filips farmor tokig,hihi

Nu rulla tryfflar och sen sova!

Gonattkramen ♥

- Men tjena! Har ni kalas eller?


Bakat

Nu har jag bakat Rocky Road med bounty i och efter det blev det änglakolor ♥ Det sista jag har kvar nu är att rulla mariannetryfflarna men smeten vägrar stelna!! Dessa ska sedan doppas i vit choklad, mums! Riktigt kul är det att baka men tur att det inte händer så ofta. Varför åker så mycket in i kakgluggen och varför ska man smaka på allt mer än en gång? *Lalalala*

Ja idag var jag ju som sagt med i Nerikes Allehanda:) Jätte fint blev det och bra reklam för den kommande verksamheten. Den tackar vi för!





Hallå där

Sofia Andersson

 … örebroare, som i somras blev mamma till en för tidigt född son.

 Det sägs att du är på gång att starta en föräldraförening här i Örebro?

– Ja det stämmer, ett ”öppnis” för föräldrar och deras prematura barn. Vi som drar i trådarna för denna idé just nu är jag, en väninna jag träffat via neonatal samt en pedagog på familjecentralen.

 

Varför tar du det här initiativet?

– Livet tog i somras en vändning som överhuvudtaget inte gick att föreställa sig. Resan man gått igenom, och fortfarande går igenom, vad gäller livet med prematurt barn är ofta tuff – och många har behovet att få lätta sitt hjärta. Kan vara skönt med vetskapen att man inte är ensam. Visst, våra barn är som alla andra men ändå inte.

 

Jag såg att du var med och lyssnade på Tina Wimans när hon gästade Örebro. Var det då du fick idén?

– Ja precis! Jag blev helt tagen av Tinas föreläsning, tiden vreds tillbaka och jag såg mig själv sitta där framför min son liggandes i kuvösen. Hela sjukhusresan repeterades i mitt huvud och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka. Efter föreläsningen fick vi prata fritt, och det var då ämnet kom upp. Om hur man vissa gånger kan känna sig utanför i jämförelse med dem som har barn födda i fullgången tid.

 

När tror du att föreningen kan vara i gång?

– Det finns en förening som är vilande, och det är den vi ska dra igång på nytt. Verksamheten kommer att vara igång efter jul, men exakta datum vet vi inte än. Före jul ska det arrangeras en intresseträff för att se vad det finns för efterfrågan, och hur vi tillsammans kan lägga upp ett framtida arbete.


Var kommer ni att hålla till?

– Vi samarbetar just nu med familjecentralen i Varberga, och det är i deras lokaler prematurgruppen kommer att träffas.

Vad hoppas du ska komma ut av detta?

– Jag hoppas att vi blir många föräldrar och barn, som tillsammans i framtiden kommer att träffas och ha trevligt ihop.

 

Finns det nånstans redan nu dit intresserade kan vända sig?

– Ja, maila oss gärna på [email protected]

 

Slutligen. Hur mår du och din pojke i dag?

– Vi mår så fint man kan må. Vår pojke föddes i vecka 30+1 och på grund av lungomognad blev sjukhusvistelsen nästan två månader. Han är nu en livlig och glad kille som snart blir hela sex månader.

Denna bild valde jag;)



Tihi

Idag skrattade Filip för första gången ♥ Innan har han gurglat och vi har tyckt att det låter som ett skratt, men nu vet vi hur det ska låta! :D

Åh vilken lycka i mammas hjärta! ♥






Burr

Just nu har jag stått och strukit (heter det så) och börjat beta av tvättberget. Ska idag baka, städa badrummet, dammsuga, slå in julkklappar och tvinga ner karln till förrådet. Ja ibland måste man och jag tänker inte komma hem till ett skitigt hem, bara tanken gör att jag mår en smula dåligt.
Nu har jag bestämt vad jag ska baka till julafton, det blir Rocky Road med bounty i och sen Mariannetryffel doppad i vit choklad. Mums ♥

Ville bara uppdatera er på att det nu är -24 grader ute!!! Detta är en aningens för kallt för mig. Men en vit jul och ett vitt nyår tackar jag inte nej till. Vet dom åren då man sett gräsmattan på julafton ja då är stämingen inte på topp. En vit jul vill vi ha:)

Therese: Änglakolorna du tipsade om lät jättesmarrigt, dom ska bakas så fort vi kommer hem:)

Bra morgon ♥

Kom just på att jag idag är med i Nerikes Allehanda :) Så om ni har NA så leta upp mig och berätta om det blev bra. Har tyvärr inte själv tidningen, men karln har berättat att det ser jätte bra ut.

Jo lite gladare är man idag;)

Nytt igen

Åter igen har vi fyllt på skruttens garderob. Han växer så det knakar och efter resningen i garderoben idag så återstod 5 stycken bodies. Fast han ej kräks så går det åt då han numera är en bajsunge;) Nu har du lite mer att nöta på skrutt ♥




Årets gran ♥












Check

Hemma åter igen; check!

Läkarbesök; check!

Inflammtion i handleden; check!

Mamma till tung bebis; check!

Mamman otränad; check!

Hur ska detta sluta?!


Fy f*n

Dagen började med att jag min sömntuta försov mig!!!

Vilket innebar att jag hade knappa timman på mig att väcka barnet, klä barnet, byta bajsblöja på barnet, mata barnet, svara i telefonen som vägrade sluta ringa, klä mig själv, borsta tänderna, dricka gammalt kaffe från igår, klä på barnet alla ytterkläder, klä av barnet alla ytterkläder, byta bajsblöja, klä på barnet alla förbannade ytterkläder, klä mig själv, ut fort som fan genom dörren då jag nu ser att vi har 4 minuter på oss tills bussen går, in i hissen, ut genom porten och över snöhögen, halvt springandes till bussen och över femtioelvatusen snöhögar (bannade skottningsgubbar, sparken skulle ni ha! Just idag iaf) hinner precis på bussen, av bussen och skynda skynda till ögonkliniken. 10 minuter till godo, bra! Sitter nu ner som en annan surkärring och väntar och leker med en way to glad son.

- Filip?

Nu så... Väl där inne får jag reda på att det blivit miss i bokningen och att han inte ska komma försen han är 1 år. Men vad i hel*ete?! Hon kollar honom iaf så gott det nu går på en 6 månaders. Han fick en stor OK stämpel i baken och sen var det bara kämpa sig hemåt igen. Bussresan hem gick något sånär då busschaffören tvärnita hela tiden och sket blanka f*n i att jag hade en liten i vagnen. Ja och eftersom det redan var en skitdag så kunde jag inte hålla tyst. När jag väl skällt ut honom för noter så vägrade han sänka bussen och efter lite kämpande så var vi väl av. Ja nu stod jag där i ännu en snöhög och kunde inte hålla mig. Nu kom tårarna, vilket tålamod va?  Ja bättre start på dagen kan man ju leta efter. Jä*la skitdag!

Kan man om möjligt önska sig tålamod i julklapp? ;)


Herrejisses

Filip har upptäckt att han har röstresurser! Hujedamej säger vi bara! Det finns inget stopp på lilleman och han skrikpratar och blir skitförbannad när vi inte tittar på bara honom!

Ja du Filip?! Det var jättepluttigt första timmarna, men nu är mamma slut huvudet!

Bilder på pyntat gran dyker upp senare:) Nu ska jag dricka glögg och njuta av julpyntet och sen SOVA! Ny vecka med hur mycket som helst att både göra och se fram emot väntar ♥

Just nu

Sitter här mätta i magarna och Filip sover middag. Idag bjöds det på julkorv, potatis och senapssås. Mumselimus säger jag bara. Snart ska det börja röjas så att vi kan få upp granen och skinkan ska griljeras. Tänk vad mysigt! Skruttungens första jul ♥ Ser så fram emot alla kommande jular då Filip förstår och är med på ett annat sätt. Längtar verkligen! Få fylla julstrumporna, klä granen tillsammans, se att granen har mest pynt längst ned, bygga pepparkakshus som skrutten sen får krascha osv. Nemen fy så roligt! Kan inte låta bli att le åt framtiden ♥



 


4e advent ♥

Glad sista advent på er alla ♥



Idag ska det stökas runt här hemma och en hel del ska ned till förrådet. Jisses vad skräp man samlar på sig och många saker står på grund av ren lathet. Idag ska även granen pyntas då vi enbart hinner njuta av den några få dagar till. På torsdag bär det av till hemstaden Strängnäs ♥

På måndag har Filip tid på ögonkliniken och jag senare på vårdcentralen. Prematura barns syn kollas upp extra och eftersom det ligger i släkten (på min sida) med skelögdhet så är denna koll just för det. Jag ska kolla upp min handled då jag har enorma besvär. Kan nästan med säkerhet säga att smärtan beror på att jag burit tung bebis så hoppas det finns hjälp att få. På tisdag är det bak och packning som gäller och på onsdag ska Filip få sin 5-månaders vaccination (lite försent) räknar med att han blir lite dålig så det vore bra om man är klar med allt vad packning heter då;) Full rulle!

Hoppas ni får en helt underbar söndag! ♥

Denna

Denna kofta blev det; från HM a 299 pengar


Dåså

Nu är allt inhandlat inför julen och nu ska jag bara njuta och såklart baka lite. Hittade en kofta till klänningen och blommor jag ska ha i håret, kommer bli så tjusigt. Har även inhandlat ytterligare en mysdress, för mysa tror jag det blir massor av då vi ska bo hos Filips farmor i nästan en vecka. Så om någon Strängnäsbo vill träffas så är det bara hojta till ♥

Nu ska det lagas middag och sen ta igen lite lek med bebis. Tänk att man kan sakna honom efter bara några timmar. Min skruttunge ♥

Lördag

Idag ska dagen spenderas på staden och de sista julklapparna ska inhandlas. Ska även leta efter en kofta till klänningen och kanske lite krimskrams att ha till:) Ja klänningen blir det, känner att lull lull får vara min grej i år:)

Tror även att rean har startat på julpynt och då brukar jag passa på. Varför betala fullt när man kan fynda;)

Hoppas ni har en lovely lördag ♥


Åh

Vad gör man när man har migrän och kinkig bebis? Gud, varför går det inte att knäppa med fingrarna ibland?

Knäpp knäpp

Nehe:(

Julstök och tips tack!

Varje år så firar vi julafton med Rogers familj och varje år har vi även knytis. Supersmidigt och mysigt! Ingen behöve stressa ihjäl sig förutom den stackars familjen som ska ha hela hopen hemma hos sig. Så dom varvar och kör vart 3e år, smarta som dom är;) Nu har vi även bestämt att all familjer ska baka alternativt köpa något julgodis och jag vill såklart baka! Förra året gjorde jag dessa:



Leilas Rocky Road

Vad ska jag göra i år? Har ni några riktigt smarriga tips? Och nej man bantar inte under juletider så ös på med riktiga kaloribomber;)

Snökaos

Det vräker ned snö och idag är en sådan dag då man måste ut! Vi har redan lyckats tagit oss till bvc och pratat mat och vikt och nu ska vi strax till familjecentralen och förhoppningsvis träffa andra prematurföräldrar:)

Måste bara få säga att; köp aldrig en vagn med svängbara pyttiga framhjul om ni ska ha bebis vintertid! Det går knappt att sig fram! Dom som kommer efter får iallfall en nyplogad väg då jag med mina underbara svängbara framhjul plogat bort snöfan! Just det, köp såklart inte en med svängbara bakhjul heller! Big no no!

Nu ska jag och Filip ut igen och ploga;) Hoppas ni har det toppen! ♥

Beslutsångest

Jag har köpt en klänning som jag har tänkt att ha både på julafton och på nyårsafton. Men jag kan inte bestämma mig för om massa tyll och lull lull passar mig. Det blir inget fancy vare sig på julafton eller till nyår men lite fin vill man självklart vara iallafall.

Till denna blir det en svart kofta och röda naglar of course:)





Klänningen är köpt på Cubus för 299 pengar;)

Vad tycker ni?


Extra

Gick in på Neas blogg och fann ett par jätte fina bilder på oss från idag ♥ Hoppas det var okej att jag snattade dom lite fint;)






Dagen idag

Jätte trevligt var det på julavslutningen och god knytisjullunch åt vi med fika på det. Filip fick även idag träffa sin allra första tomte. Precis innan tomten kom så satt jag och deklarerade att vi minsann inte skulle lura i vårat barn sådant larv. Men när väl tomten kom fram till Filip så blev jag helt till mig och det var jätte mysigt. Ja man kan ju alltid lura i honom att tomten lämnat paketen under granen, men vi tänker då inte klä ut oss. Där går gränsen! ;)

Nu ligger Filip och sussar gott efter sitt bad och lite mat. Vi tar det lugnt och slötittar lite på tv, eller ja Roger tittar på sport;) Ska nog ta mig en liten promenad innan läggdags och avsluta kvällen med en varma koppen. Numera väcker Filip mig flr mat och byta av mysig bajsblöja vid kl 04 så hejdå helanatten med sömn! Ja lite hann jag då njuta;)

Imorgon är det BVC och sen på eftermiddagen så har jag min första träff med prematuröppnisgruppen, ska bli superskoj! Om ni är några som bor i Örebro och har prematura barn under 6 år så är ni varmt välkomna till lokalen i varberga fritidsgård på varberga torg imorgon kl 14.00. Kom och fika, lek och umgås med oss andra prematurföräldrar :)



Tintin kröp för första gången idag, duktiga tjej!



















Tack för idag! ♥

Julavslutning

Nu ska vi strax iväg på julavslutning på babycafèet:) Finklädda såklart med luva på ♥


Populär AB

Filip har fått en ny kompis som heter Julia. Hon prasslar, skallrar och är mycket god att smaka på;) Färgglad är hon också minsann:



119 pengar på Stor och Liten, som hittat! Har lärt mig att leksaker INTE är billigt, blir förvånad ibland när man ser prislappen. Så ja detta är som hittat;)


Pimpat hyllan

Nu har vi äntligen inredat klart hyllan ovanför soffan. Jag frågade er om råd och tips och efter att ha fått funderat lite så blev resultatet såhär:









Vad tycks? ;)


Nytt hemma

Hitta lite fint på julmarknaden i söndags ♥











Snart dags att pynta granen känner jag:) Tror att Filip kommer gilla den skarpt och vi är hemma i knappa veckan till så lite måste man hinna njuta av allt pynt. För ett tag sedan så brann det i van utanför oss och jag vågade mig inte på att gå in då all rök från bränd plast gick in i vårat hus. Så jag tog mig friheten och bjöd in mig och Filip på fritidsgården så jag fick mata honom. Alla barnen var jätte nyfikna på bebis och bebis på dom, gick knappt att mata honom då han hade fullt upp med annat. Sen hittade sötnöten granen och då gick det verkligen inte att få i honom mat. Ni skulle sett storleken på ögonen, haha

Så ja, granen åker nog upp snart utan någon tradition i bagaget. När pyntar ni granen hemma hos er?

3:e advent

Idag tänds det tredje ljuset och jag och min mamma ska mysa till det lite och gå på gammeldags julmarknad. Befinner ni er också i Örebro så är marknaden i Wadköping;)
Ska även försöka hitta någon ny leksak till Filip då man märker att han har tröttnat på de flesta, favvisarna är nickenyfikenmjukisdjur, en orange kossa och en mjukisdjursäl. Ja tre saker utvecklas man inte långt på;)



Ja gud!!! Ni skulle ha sett misären igår! Jag fick för mig att jag skulle vara duktig och ha tvättstuga och tvätta sängkläder och täcken som legat sen innan sjukhusvistelsen (ja tyvärr dom glömdes bort) Slänger in en maskin och känner mig rätt duktig; går upp och lagar mat; känner mig än mer duktig; går ned i stugan igen fylld av duktigenergi.  

VAD I HELA FRIDEN!!! En dunkudde hade gått sönder och HELA grovtvättmaskinen var fylld med dun! Kakor med dun och småströssel med trasigt dun. Det var dun överallt!!! Jag och min mamma höll på i över 2 timmar och försökte rädda maskinen och sen var det bara gå och kasta det som hade tvättats med kudden. Släpade upp den otvättade tvätten; satte mig ned och kände mig nu inte så duktig längre.

Ja ska det skita sig så ska det fasiken göra det ordentligt, annars kan det lika gärna vara;)

Mormormys

Mormor här och Filip är här, tänk vad roligt att mormor är här ♥

Mormormys på morgonen



Lektajm







Ja och lyx för mama Sofia såklart! Fy vad bortskämd man blir dessa dagar;) Kommer få en chock när mamma åker hem och verkligheten smäller mig i huvudet!

Njuta

Nu måste mamma Sofia passa på att njuta då lille Filip just för tillfället sover hela nätter i sin egen säng ( somnar runt 23 och vaknar 8 )och även väldigt gott på dagarna. Bvctanten som jag så fint benämner henne sa att jag just skulle njuta för att sedan inte falla pladask då Filip får för sig att skrika på nätterna. Men inte ska du väl det skrutt? Sova hela nätterna är ju väldans mysigt och pigga är vi sen också:D Ja och lite stolt är jag såklart också:) Filip skriker få sekunder och jag vet att jag ska vara otroligt glad över det. Du är så duktig skruttunge ♥

Såhär ser sovpalatset ut





Kompisar



Palats med skruttunge i ♥






Tradera

Vi har för ett tag sedan traskat rakt in i traderaträsket,och nu är vi fast! haha

Vi budar mest på kläder åt Filip och jag kikar lite på inredning, fy vilken kick det ger! Shopoholic som man är;) Man kan verkligen fynda och det bugar och bockar budgeten för. Idag vann vi byxor åt Filip och en del leksaker i märket fischer-price. Insåg nu att vi nog tog i lite vad gäller förrådet med byxor då vi idag vunnit 8 par i storlek 68! Man kan alltid ge bort till fasters plutt som nu är hela 6 dagar gammal ♥

Många av byxorna är dessa favoriterna från Lindex:
Velourbyxa
Har även ni traskat in i träsket? ;) Vad fyndar ni?

Update

Igår kom äntligen min fina vän Helin på besök ♥ Henne har jag pluggat med nästan från start när jag flyttade hit till Örebro. Nu har hon sluttampen kvar och jag är hemma hela dagarna så vi går ofta om varandra och tiden räcker inte till:( Ja då blir man ledsen i ögat! Vi som lovade oss själva att vi skulle umgås frekvent när Filip kom, skärpning på oss! Jag bjöd på en hallonpaj och till det vaniljvisp, gott tyckte besöket. Filip fick fina kläder i storlek större, välbehövligt då större graderob inte finns åt hjärtat. Tack säger han ♥







Såklart är det inte bara bebisgullegull och mysigt, man måste ju braka loss lite i blöjan också;) Gillades icke av "tant" Helin,haha



Present ♥





Hoppas vi ses snart igen! Saknar dig ju såklart ♥

Jul ♥

Pyntelipynt i sovrummet






Heldag

Idag har vi haft en heldag och myst med Tessa och Edvin ♥ Vi fuskade på en vardag och åt pizza till lunch och pratade non stop. Varför går tiden så fort?
Våra killar roade sig med att braka loss i blöjan om vartannat och vi trodde inte det fanns någon hejd på det,haha
Väldigt roligt är det nu när även dom kan "prata" och vara med på ett annat sätt. Edvin var en riktig gladfis och höjde stämningen rejält då man inte kunde hålla sig för att skratta. Fina barn ♥
Nästa gång får det bli vi som hälsar på dom och har en heldag i Västerås:)

Finfin julklapp fick Filip av Edvin ♥



Gladfisen roar oss alla;)









Sov gjorde dom såklart en stund, vissa direkt på plats redo för lek;)



Ja okej, en var visst lite vaken;)



Tack för idag fina vänner ♥

Framsteg

Filip har gjort nya framsteg och sträcker sig och får nu tag i sakerna i mobilerna och babygymmet/sittern. Han kan till och med få in ett par smällar:) Lycklig blir han, han har till och med lyckats slita loss den över skötbädden. Busiga unge! ♥







Ja mammas hår är rätt spännande det också;) AJ!

Barnvakten har anlänt

Igår kom Filips mormor hit ♥

Hallå lyx i vardagen! Nu ska vi bara fixa oss och sen ut i kylan och ta oss en runda på willys. Blöjor och middag är vad som står på inköpslistan. Nu har dom skottat ordentligt så frisk luft ska jag passa på att andas utav bara sjutton innan det faller ny snö;)




2011

Jag har i tid detta år köpt nästa års almanacka:) En där man väljer bilder själv, och självklart blev det bilder på mitt fina barn ♥




Pyntelipynt

Detta pryder vardagsrumsbordet
















Jag har blivit

faster till en underbart söt liten Gabriel ♥ Välkommen till världen killen!

Och fasters fina tjejer har fått en lillebror ♥ Vanessa äldsta tjejen som är 2 år springer runt hemma och hjälper till och ropar Nya bebis, nya bebis! Haha, söta unge! Min bror har även lärt henne att säga att Filip är en gammal bebis; Ip gam bebis. Ja nu är du gammal älskling;)

Grattis till hela familjen ♥

Glad nisse

♥♥♥



Nöjd nisse



Mindre glad nisse



En väldig trött nisse



Hahaha, gud vad jag skrattade! Luvan åker inte på på julafton kan jag lova;) Han gillade den inte alls så Roger fick stå och roa med leksaker över och jag fick knäppa kort som en annan paparazzi, men till slut så:)

Köket

Juligt i köket











Blommorna är lite ledsna då vi hade full värme på elementet och dom slokna direkt. Hoppas dom tar sig!
Svarta fingrar var det va? ;)


Dekoration

Vi blev hemma idag då det vräker ned snö och ingen har plogat ännu. Svänbara framhjul är ingen hit när det är vinter! Ångrar mig rejält då vi ofta får vara inne då hjulen inte vill samarbeta i snön. Jätte tråkigt!

Just nu sover Filip och jag håller på att byta sängkläder och slängt in en maskin tvätt. Har även beställt julkort då vi tänkte att familjerna och ett par som inte träffat Filip kan uppskatta det ♥ Känns lite mysigt måste jag erkänna, jag som aldrig skickat julkort.

Dekoration på tv-bänken






Tillbaka

Vi har varit internetlösa och jag har känt mig helt utanför från omvärlden. Inget bloggande, inget läsande av bloggar, inga nyheter. Tänk vad tekniken har tagit över en stor del av ens vardag, hemskt när man tänker efter. Men nu är jag back in the game;) Hur har ni haft det? Kanon hoppas jag ♥

I tisdags hade vi besök av Eva och hennes son Isak, dom lärde vi känna på neonatal. Första gången vi träffades efter båda våra söner blev utskrivna, å hej vad stor han blivit Isak. Fina killen! Vi fikade och pratade och tiden flög som vanligt förbi. Dom hade med sig fina julblomman som numera pryder vårat vardagsrumsfönster, Tack ♥
Dejta ska vi såklart göra igen:) Nästa vecka som det ser ut;)





Sen igår så var bästa Euridys och hennes Oscar här och umgicks, dessa dagar är en av de bästa! Har funnit en riktig vän som jag tänker hålla hårt i ♥ Behöver jag nämna att även denna dag flög fram;)
Fick en julklapp av dom, som ett barn på julafton blev jag;) En jätte söt tomte som står så fint i köket. Tomtar är något vi inte har gott om hemma. Tack ♥





Sen idag så fick vi besök av fina Bina och hennes son Theo;) Det finns ingen hejd på mitt och Filips dejtande;) Vi åt lunch och fikade och såklart så pratade vi hela dagen! Helt underbar vecka har vi haft ♥ Fick köpa ny garderob av Bina till Filip i större storlek, det tackar budgeten för ♥ Kanoners! Jätte fina saker! Hon vann ju även tävlingen så henne lär man träffa snart om inte annat;) Tänk att vi bara dejtat 2 gånger men det känns som att vi har känt varandra hur länge som helst. Värmer gott ♥









Imorgon är det tänkt att vi ska gå på babycafè om vädret låter oss komma ut, det vräker ned snö just nu! Hoppas vi kommer iväg då vi inte har lyckats kommit dit på 2 veckor. Filip saknar sina nya kompisar och mamma Sofia får inte nog av att träffa folk;)
Till helgen väntas besök av Filips farmor och sen blir det myselimys hemma och massa städning och tvättning som vanligt. Att en familj på fyra (katten räknas han med) kan stöka och skita ned så mycket! Kan man få diplom för sådant kanske;)


Vinnaren är...



Sambon drog en vinnare och det blev:



Grattis Bina! ;)

Du får sms:a mig så du kan få din vinst:)

Hallå där!

Jag fick ett samtal av Fia imorse då hon ville att jag skulle logga in och berätta för er att hon inte har något internet hemma hos sig! Därför har hon inte kunnat välja en vinnare i sin tävling ännu. Hon återkommer när internetet är tillbaka :)

Kram på er! /Tessa

RSS 2.0