Shoppingdag =)

Idag har jag och Filip haft shoppingdag med mammor och deras killar. Cissi och hennes Cornelis och Lollo och hennes Olle =) Tack för idag brudar, toppendag!

Vi lunchade och strosade runt så gått det gick med 3 barnvagnar ;) En återförsäljare från 3 utbrast;

- Och här är det barnvagnsrally!

- Japp!

- Får man vara med?

- Ja såklart!

- Ska bara hämta min vagn!

Precis innan hade vi precis skämtat och sagt något precis liknande, hihi. Klart det går att shoppa och trängas med vagn, samarbete och en hel del tålamod löser det! =)

Idag shoppades det för en gångs skull till mamma Sofia. Välbehövligt!

Skor från Skopunkten och halsduk från Ginatricot. Med hem följde även tjockare strumpbyxor, jeansleggings och benvärmare. Nu får det gärna bli kallare då jag bums vill börja använda den gosiga halsduken!




Grattis!

Och idag säger jag GRATTIS till min fina mamma på hennes födelsedag <3

Ibland känns det tungt att bo så många mil ifrån nära och kära. Vi får helt enkelt äta tårta dubbelt upp när vi ses och kramas extra mycket <3

Välkommen!

Inatt fick min kusin Marie och hennes sambo en dotter! <3

Välkommen till världen tjejen! <3 Hoppas ni alla 3 mår toppenkalas!

Wohoo

Idag sa Filip kisse för första gången!!! Vilken känsla =)

- Tissse!

Och så pekar han på katten <3 Så den kan vi inte ta miste på, hihi

15 månader gammal <3

Hjärtklappning AB

Filip krånglade nästan hela natten :( Så efter välling imorse så somnade vi båda om gott! Vaknade av att det knackade på dörren och jag for upp som ett skott! Lekkompisarna Euridys och Oscar skulle komma runt tio-tiden och till dess sov vi! Herrejisses vad man mår dåligt av att vakna så. Blev till att rusa runt som en yr höna och försöka fixa morgonbestyren så gott det gick.

Mer sömn tack Filip!

Tack för idag fina vänner <3 Tänk vad tiden går fort! Känns som att vi precis träffades på neonatal och det har redan gått 15 månader!

Ja för den 22 september så blev vår fina son så gammal! <3



Yogurt är mums!

Nemen!? Ugglor?

Ja ännu mera ugglor såklart! Är man inne i en viss period så ska man banne mig samla ordentligt! =)

Höstmössa och scarf till Filip med gosigaste fleecen inuti.



Sök på ; F.A.E på facebook så hittar ni Pernilla som sytt dessa =) Kanonfina!

Kisss kisss

Vart är kissen? ;)


Åkpåse

Denna åkpåse från Elodie Details har vi införskaffat =) Den kommer värma Filip gott i kylan. Och snygg är den såklart också!






Sova i eget rum?

Vi började som sagt med Filips rum och dom flesta möblerna är på plats. Men jag vill verkligen inte göra ett jota till där inne just nu! Vill pyssla och dona när hans säng står där. Jag iallafall har då lättare att föreställa mig vart vissa saker såsom tavlor och vimplar ska sitta. Så ja; när ska han flytta in?

Jag vet inte!!! Det skrämmer mig och jag vet inte om jag vågar. Hariga mamman får nog ta och sova på soffan i vardagsrummet ( som är närmast ) till och börja med. Då sover han åtminstone i eget rum och jag kan höra mitt stora hjärta mycket lättare. Mmm nu har ni säkert tusen åsikter! Men detta ska kännas bra för alla parter och inte bara för barnet. Ja ego det får man verkligen vara i detta läge! ;)

Urrburr

Idag är det ordentligt ruggigt och kallt ute. Inne går man och fryser och jag känner mig lite urrburrig. Ja nu är det höst! Filip äter fortfarande på nätterna och det tar lite på krafterna. Vill verkligen orka mera och vara en pigg mamma. Får ta och läsa runt lite för att se hur man kan bota nattflaskorna! Flera timmars sömn i sträck tackar jag inte nej till ;)

Idag ska det dammsugas och tvättas. En promenad ska vi även hinna med! Hoppas ni har en underbar söndag! <3

Mera ugglor =)

Och detta följde med hem =) Såå fint!






Bilden är lånad från Jysk hemsida. Vill ni läsa om denna produkt så kan ni klicka här! =)

Saccosäck

Idag var vi ute och shoppade hela familjen. Först ett stopp på Jysk och sen veckohandling på Coop. Med hem till Filip följde en saccosäck och sängkläder.

Ja denna fick klart godkänt! <3




Saccosäck

Idag var vi ute och shoppade hela familjen. Först ett stopp på Jysk och sen veckohandling på Coop. Med hem till Filip följde en saccosäck och sängkläder.

Ja denna fick klart godkänt! <3




I love it!

Denna bor nu i Filips garderob <3 Toksnygg!



Bilden är lånad från meandis hemsida som du finner här!

God kväll! <3

Ja vi lever fortfarande men herrejisses vad dagarna går fort! Vart tar tiden vägen?!

Filip är inne i någon fas och mamma Sofia får inte ens gå bakom ett hörn. Han skriker helt hysteriskt och får det att låta som att jag överger honom. Sitta i famnen eller hänga i mammas kläder är det som gäller! Ja jag hinner max borsta tänderna och nästan gå på toa ( Filip hänger fast i sin mamma och skriker även då )

Om dagarna är det fullt upp och vi gillar det skarpt! Att vara hemma med min son är ren skär lycka <3

Nej här dansas det inte alltid på några rosor men livet har som tur är både med och motgångar! Efter regn kommer solsken, eller hur? :D

Hoppas ni alla fina har det toppenkalas! <3

Bättring

Jag har blivit så dålig på att ta kort! Det händer saker hela tiden och vart är kameran? Ja inte i närheten :( 

Bättring på det Sofia!

Vi har dom senaste dagarna busat med Cissi och Cornelis <3 Utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till!? Filip är allt annat än nöjd när det bara är han och jag. Att en sådan liten person kan skapa sådant väsen, helt otroligt! haha
Finaste vännerna tillsammans <3
Nyss la sig Filip och liggaisoffanochhafötternahögt har nu börjat =) 

"peppar peppar" Filip sover numera en stund på dagen och nattningarna går toppen! Han somnar runt 19-19.30 och sover till ca 7 =) Ett par flaskor välling kan det bli, men det går på rutin och då sover jag nästan iallfall. Han har även varit sjuk till och från så dom böknätterna kan vi inte räkna med.Men jag tror att detta är en rutin som är här för att stanna. Mer än välkommen vill jag lova ;)

Nu så =)

En sak vi har väntat på att Filip ska göra är att resa sig upp helt själv utan stöd. Och idag lyckades han =)
Igår var första dagen som han insåg att man faktiskt kan gå över trösklarna och inte krypa =)
Springa kan vi också =)
Och gå med skor =)
Duktiga barn <3

Nya pjucks!

En kille som går behöver såklart nya skor =) Vi vill vara som kompisen Cornelis och då måste man såklart ha likadana skor ;)
Bilden är lånad från Heppo.se

Bajs på ren svenska!

Min dator är helt stendöd och för ett ögonblick gick jorden under. ALLA mina bilder, ALLA min skolarbeten!!! 

Sambon räddade allt det och jag kan nu pusta ut! Tänk vilken katastrof om alla bilder på Filip hade varit borta, hemska tanke! Nu har jag en ny dator och det enda som ska göras är att kopiera över mina saker. Slutet gott allting gott =) Tack pälskling! <3
Denna helg har det varit full rulle. Vi har haft besök av Nancy ( mamma till Filips kusiner ) och det var kanontrevligt! Det blev en heldag på stan i fredags med Nancy. Lördagen bestod av loppisbesök gånger 2 och ikeatripp med Nancy och Cissi. Och idag har jag och Cissi med familj varit på ännu mera loppis =) Fynd är alltid trevligt! Lite kläder till både Filip och mig, lite inredning och en matstol till Filips kompisar!
Nu pausar vi för idag och slänger benen högt! Barnet sover och hemmet är i sin ordning. Imorgon väntas lek med Euridys och hennes Oscar <3

RSS 2.0