Pucko!

Ja täckskiva såklart! Nu är det för många bollar i luften! Dom förbannade rören ligger där dom ligger och dom vill man inte se!

Tack Minna <3

Oj oj oj

Till helgen kommer min kära mor <3 Kan behövas då vi har för mycket att göra. Varje kväll är Roger borta och river och röjer och handlar det sista. Vi är ännu inte klara, såklart!

Vi ska;

- åka tillbaka med lite kök och byta ( får bli lågskåp tyvärr )
- åka till tippen med hela det gamla köket plus vitvaror
- köpa lite list
- köpa blandare
- köpa kakel och fog
- njuta av att det är helg ;)

Men vet ni? Det kommer bli kalas så kalas när det är klart!

Dilemma; Ska vi ha täckskiva ovanför överskåpen i köket eller låta bli? Har hört att det är onödigt att ha en till yta man ska damma. Men damma har jag inga problem med! Annars struntar jag bara i det, vem kikar uppe i taket hemma hos folk liksom ;)

Ungen kan!

Hitta den enda vattenlerpölen i lekparken och rulla järnet!

Kläderna håller för väta! Check!

Skor <3

Och bland annat dessa skor. Passar ypperligt till jackan! =)






Här hittar ni dom! =)

Härlig jacka! <3

Denna jacka fick Filip idag, så härlig med färgerna!






Här kan ni kika på den! =)

Tröttisar!

Vi startade dagen med att gå på "miniröris". Dans och lek för barn och deras föräldrar och det verkar vara väldigt poppis. Kommer mycket folk, kankse lite för mycket då Filip idag ville gå hem. Han gick och lade sin overall vid dörren och så var det med det! ;)

Gick ut på en promenad och tog sen bussen till stan där vi shoppade loss till Filips vårgarderob. Jacka, mössa, vantar och lite kläder. Sen var vi på myrorna där jag fyndade en så fin emaljskål, vit med blå kant. Den ska få hål i botten och sen en plantering med vårblommor. Första saken till min trädgård <3

Sen bussen hem och nu vankas det middag! Idag anländer köket by yhe way!!! Men det troliga är att vi får åka tillbaka med en del :( Kan vi ha högskåp så slipper vi, men om det enbart går med lågskåp så blir vi dryga 5000 fattigare :( Gick liksom inte att riva i köket när vi inte ägde det och ingen verkade veta hur det såg ut bakom täcksidan. Väldigt märkligt enligt oss. Alla i området har samma fläktsystem och någon borde ha vetat.

Ja ett kök blir det såklart, men kanske inte riktigt som vi ville ha det. * lite bitter *

Fräknar <3

Helgen har rusat förbi och den har varit helt underbar! Karln har rivit i huset och vi har haft Filips farmor, faster och Inger på besök. Jag sög åt mig när dom tipsade om trädgården och så passade jag på att ställa tusen frågor ;)
Och mer kommer det bli! haha

Idag spenderade jag och Filip en lång stund i trädgården. Jag plockade och Filip vattnade allt han kom åt <3

Nu ikväll tittade jag mig i spegeln och såg att hela ansiktet är fullt med fräknar! Ja solen tar snabbt! Bäst att smörja sig nästa gång.

Hoppas nästa helg blir minst lika bra och att våren är här för att stanna <3

Stolt mama!

Igår byggde min son ett svajande torn med 7 byggklossar!!!

Stolt som en tupp!



Tyvärr hann jag inte få med det på bild. Jag bjuder istället på en hjälpsam kille som tycker vi ska tvätta svart när mamma tänkt tvätta ljust ;) Han fyller maskinen till max, stänger luckan och klappar händerna! =)
Han är inte sen med att berömma sig själv den där skruttfisen, nästan allt han gör är värt applåder. Och det vare sig saken är bra eller inte.

<3

Huvva!

Idag hade vi en kille som fått sova lite för mycket mitt på dagen. Han somnade nyss!!! Ja klockan är halv elva och nu är ska jag snart stupa i säng!

Imorgon ska sambon börja riva i huset och jag hoppas att han inte tagit sig vatten över huvudet. Han ska nämligen fixa detta själv och ja vi har en deadline. Heja heja!

Imorgon väntas även korvgrillning med öppnis och jag hoppas att det slutar regna. Skrutt behöver få leka av sig!

Sov gott! <3



Jag bjuder på en morgonmysig skruttbild! <3 Imorgon hoppas jag att vi fått sova några sammanhängande timmar! =)

Här kommer dom! =)





Ingången =)



Ingången sett från andra hållet =)



Gaveln på parhuset =) Det gäller att ha fantasi när man tittar på dessa ruggtråkiga trädgårsbilder ;)



Redskapsbod på baksidan. Här ska Sofia med sina svarta fingrar stå och plantera vid en planteringsbänk ;) Den ni!



Altanen på baksidan med liten plattlagd altan vid sidan om =)



Liten del av trädgården =) Här sov Filip sin första nap idag =) Myspys! Medans jag gick runt och läste på alla blomlappar, tihi



Filip tjeckar in grannarna på framsidan ;)



Hallen =) Här ska det upp bröstpanel och till det randig skimrande tapet. Vit byrå och bra förvaring för skor och jackor! Ja ett ekgolv ska även in ;)



Filips dörrhål =)



Filips rum =) Väggen till vänster blir ljusblå med vita stjärnor och till det vita väggar. Här inne ska det läggas ett vitlaserat ekgolv.



Mittemot Filips rum ligger mammas och pappas =)



Till höger ska det bli en lila fondvägg med gråa stora blommor och till det vita väggar. Här inne ska det också läggas ett vitlaserat ekgolv =) Vit sängram, vita sängbord, vit byrå, vita garderober och massa lull lull <3



Ja ni; här är köket! detta ska bort fort fort! Filip har idag redan konstaterat att köket inte är något att ha då han lyckades få bort passabitarna vid golvet ;)

Här ska det bli Ikeas kök Lidingö och bänkskiva i ek och till det vitt fasad kakel från Höganäs <3 Inbyggd diskbänk och inbyggd häll. Det som återstår är att hitta en blandare...=)



Ingången till tvättstugan ligger bredvid kyl och frys...



Bilden ville icke bli ljusare. Detta är iallafall andra delen av köket. Här ska det stå en kökssoffa, vitt bord och 2 stolar. Förhoppningsvis ska det även klämmas in ett vitrinskåp =)
I köket kommer det vara bröstpanel och den rutiga tapeten RUT från Sandbergs i ljus beige ton <3



Ja tyvärr får tvättstugan se ut som den gör idag. Lite skynke ska upp, lite burkar och grönt! Och en mysig matta <3





Så även badrummet...det som ska göras är att vi ska riva skåpet och dörrarna och sätta dit ett badkar. Ja längre än så har jag inte funderat på denna del ;)



Förråd mellan våra sovrum =) Här ska det läggas nytt golv. Och idag såg jag att ett lager färg inte skulle skada ;)



Kameran ville inte samarbeta i vardagsrummet heller :( Här ska parketten vara kvar och vita tapeter ska upp =) Ljust och rymligt!



Altanen sett från vardagsrummet =)



Ni skulle sett Filips min när han öppnade luckorna i köket och såg att ALLA var tomma! hahaha En fundersam liten kille som tyckte att det allra roligaste var att hoppa över trösklarna <3

Nu kör vi!!! Fy vad detta ska bli kul!

...

Vi får skjuta på bildregnet! Filip har ingen toppeneftermiddag och mamman har migrän :(

Men imorgon ska vi dit! Håll tillgodo!

Imorgon <3

Är vi förhoppningsvis ägare till ett parhus <3 Bilder kommer som lovat! =)

Snart så snart!

Om 5 dagar så är vi nya ägare till parhuset!!! Ren skär lycka! Nästan 2 veckor tidigare och det är välbehövligt med tanke på hur mycket vi har att förbereda.

- Hela köket ska rivas!
- Lister ska ut
- Material ska dit

Den 5 mars startar våra "gubbar" med renoveringen av vårat drömhem! =) Okej; kanske mest mitt drömhem. men karln är med på nästan alla mina förslag så då blir det vårat ;)

Förebilder trillar in på måndag såklart! Och sen blir det bildbomber må ni tro!

Lila

Vi har ändrat oss om tapeten i vårat sovrum. Denna ska vi istället ha som fondvägg <3



Den är lila i botten med vita prickar, åh så fint!

RSS 2.0