Sjuk liten

Idag blir det intemycket lek och bus av Filip, stackaren har åkt på hög feber. Jag vet inte vad det kan vara då han just bara har feber och inget annat. Tänder? Han har 2 små riskorn nere så det vore på tiden att det ploppa ut någon där uppe också tycker man. Idag var planen att ta sig till bvc för 1-årskontroll och vaccin men dom där sputorna får vänta. Till bvc ska vi iallfall för jag vill väga och mäta vår matvägrande kille och se om han överhuvudtaget gått upp något.

Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Ja förutom disk, tvätt,vikning och städning som är så otroligt givande :P


1-års kalas ♥

Vi reste bort direkt efter kalaset i onsdags och kom hem igår kväll, därav ingen uppdatering. Men nu så =)

Kalaset var underbart och det var barnbus så det stod härliga till! Har förstått att även mammorna hade det kul då det blev en del nya ansikten, bland annat annat ansikten till bloggerskor ;) Tack alla fina för att ni gjorde Filips första kalas superduperbra ♥






























 

1 år ♥

Vid den här tiden för exakt 1 år sedan så hade jag precis blivit mamma till världens finaste lilla Filip ♥



Grattis på födelsedagen min stora kille ♥ Mamma älskar dig oerhört mycket!

Imorgon ♥

Imorgon fyller vårat mirakel hela 1 år! ♥ Fina fina unge! Ett år har nog aldrig gått så fort som just detta år, snälla stanna tiden någon!



Imorgon väntas Filips första barnkalas, oj vad det ska busas! =) Nu duschen och sen sängen och samla krafter så man orkar en hel dag.

Kram på er alla ♥

Fin i håret

Sitter just nu och kikar på youtube och söker på håruppsättningar. Fy vad enkelt det egentligen är att göra en fin uppsättning på mindre än 10 minuter. Om jag ska träna? Jamenvisst! =) Tidigare när jag varit på fest/bröllop så har jag enbart lockat håret alternativt tuperat upp volym. Det skulle vara jätteroligt att inte bara ha festklänning på sig utan också ha en festfrisyr.

Internet finns på både gott och ont och just nu fokuserar jag på det goda. Har en vän som lärde sig sticka via nätet och hon stickade sötaste mössan till Filip ♥ Vad vill du lära dig? Virka, baka, styla håret, massera, lägga make up, spela piano. Ja nästan allt finns!

Nu ska jag ta och storstäda badrummet medans mina killar sover!

♥♥♥


Fredag och bus

Idag var jag och Filip till öppnis med CissiochCornelis ♥ Jättekul att äntligen få leka och pratas =) Efter öppnis så passade vi på att promenare en stund när killarna skulle sova sin lur, så skönt när luften var sval. Tack för idag vännen ♥

Idag är jag helt slut då vare sig jag eller Filip fick så mycket sömn inatt, strax efter 04 trodde herrn det var morgon!!! Man orkar inte göra mycket men lite kalasplanerande har det hunnits med. Inköpslistan är klar och i helgen ska det handlas,bakas och städas!
Vi sitter mätta och belåtna efter lathetens middag ( potatissallad och färdiggrillad kyckling, är det helg så är det ) och nu ska jag bara kika runt på det älskade internettet ett tag sen SOVA!

Trevlig helg alla fina ♥









Jag vill äga denna ♥

Hur lovely är inte denna? Superlovely! ♥ Tror bestämt att det måste bli en extratur till Lagerhaus :)

                                    
                                                            
                                                          199 pengar!

Förberedelser ♥

Idag tog vi en snabbtur till Lagerhaus för att shoppa lite till soongonnabe1-årings kalas ♥

Här ska det blandas färger och det blir rosa ljus med prickar på tårtan :)

 

                                   

Nu är bara frågan vad sjutton man ska bjuda på till lunch?! Filips bebiskompisar och deras mammisar kommer och jag tror banne mig jag ska försöka mig på en smörgåstårta. Ja smörgåstårta it is! Recept och tips mottages mer än gärna :)

Mysigt äventyr ♥

Nu har jag och Filip precis kommit hem från Eskilstuna där vi har spenderat 2 nätter. Supermysigt och superkul! ♥ Vi hälsade ju såklart på hos Therese och skruttEdvin =) Ja och kusinJonas också! ;) 
Vi har busat och pratat i det oändliga och jag är så glad över att ha träffat så underbara människor! Jag knäppte inga kort då Therese tar så fina. Kika in hos henne så får ni se bilder från besöket ♥ 

Idag är det tänkt att Sandra ska komma hit och fota våran to be 1-åring och tanken var att vi skulle ta utomhuskort. Solen skiner med sin frånvaro så jag tror vi får skjuta på det en stund. Så eftersom dagen då inte innehåller några planer får det bli promenad och plock hemma. Ja plocket tar då aldrig slut! Filip röjer järnet och inte trodde jag att man på så kort tid kunde säga hundramiljader AJABAJA ;) ALLT hittar han och varenda sak är precis lika spännande! haha



Busungen!

Tack!

Tack så jättemycket Ella! =) Ja dom har klarröda shorts så nu är det snart på väg hem ett paket till Filip ♥

Efterlyser!

Finns det någon som möjligtvis har ett par klarröda mjukisshorts 100 % bomull i storlek 80, som ni kan tänka er att sälja?

Jag har letat ihjäl mig!

Någon? ♥

Nytt i köket ♥

Nya tavlor har fått komma upp på väggen och nya blommor står på fönsterbrädan ♥









Ramarna är inköpte på Ikea, 2-pack för 25 kr. Bilderna är ett fynd och dom hittade jag på myrorna för 1 kr styck!Blommorna är inte äkta och även dom shoppades på Ikea för 49 kr styck, dom ska jag väl ändå inte lyckas ha ihjäl! haha

Lekplats

Vi har som sagt köpt en bilmatta åt Filip. Den ska i framtiden såklart bo i Filips rum (Skräprummet skiner med sin närvaro fortfarande, här har vi inte så brått) men så länge får han ha sin lekplats i vardagsrummet.
Vi har fått lagt upp gardinen på fönsterbrädan då den tydligen var superskoj att sitta och rycka i ;)


Pluttis

Jag sitter med världens mest dåliga mamma samvete :( Skrutt ligger som det verkar och sover för natten utan middag i magen! Han TVÄRVÄGRAR och ratar det mesta vi bjuder på! Värmen tar kål på honom och han är inte sig själv. Skriker på nätterna och är kinkunge mest hela dagarna. Jag hoppas innerligt att han vaknar snart så jag kan få i honom lite välling och därmed en hel del vätska. 

Åh skruttis! Mamma lider med dig! ♥ 

Idag var vi som sagt till öppnis och där var vi själva en bra stund tills det äntligen kom en mamma med sin dotter. Så lite bebisbus blev det =) Filip var så söt idag; när han krypit några kryp så satte han sig upp och körde upp armarna i luften och tjöt av glädje. Sötunge! ♥ Ja jag tog med kameran med inte sjutton kom jag ihåg att knäppa några kort, skärpning Sofia!  

Efter öppnis promenerade vi och hämtade paket och sen hem och pappabusade ♥ Filip somnade redan vid 18 så vi får se hur denna natt blir! Vara uppe mitt i natten och leka kan ju också vara kul?!

Hoppas fredagsmyset hos er är på toppnivå! ♥

Fredag =)

Åh nu är det helg snart igen ♥ Älskart! Hoppas vädret håller i sig lite då jag vill hinna sola bort mina ränder. Ska som sagt på bröllop och det lutar åt en axlebandslösklänning så ränderna måste bort! Komsikomsi lilla sol ;)

Snart ska vi till öppnis och busa och efter det ska vi hämta paket och promenera en sväng. Ska bli skoj att se om Filip leker på ett annat sätt nu när han kan krypa. Tidigare har han bara kikat på kompisarna och visst det har roat honom. Men man har även sett frustrationen över att han inte kommer en cm dit han vill. Men nu så =) Kameran måste med!

Hoppas ni alla har en lovely day! ♥



Bild från häromdagen. Klart ungen inte kan gå naken, hihi

Välkommen på fika ♥

Detta ska få flytta in i Filips rum ♥







Jag är kär i dom små sötnosarna! ♥ Tack säger vi till Anette som har virkat dessa ♥

Nu så ♥

I fredags (3 juni) så började Filip krypa ordentligt! Det går inte fort, men framåt går det =) Och när han ändå var i farten att lära sig så satte han sig upp från mageläge! Duktiga unge! ♥



Hörnskydd och elkontaktskydd fick såklart följa med hem från Ikea ;) På plats sitter dom också! =)

Åh vad härligt!

Åh vad härligt det har vart med långledigt och att gubben har vart hemma ♥ Filip blev såklart tokförkyld lagom till helgen så vi har inte farit runt så mycket alls. I fredags var vi som sagt iväg på shopping och det blev en visit på Åsby hem och trädgård och sen vidare mot Västerås och Ikea =) Där var det kanonfint! Välplanerat, stort och luftigt vilket resulterade i att man slapp trängas. Vi fick med oss en hel del hem och vi åker garanterat dit igen.

   

Fika och lunchtajm för busis var det här! ♥

Resten av helgen har vi tagit det lugnt och donat med balkongen. Pappa R har målat ballisbordet vitt och lagt ut trall som ska oljas innan det är helt klart. Skönt att ha det klart så att man kan sitta där ute och njuta av sommarvärmen =) För vilket kalasväder vi har i vårat fina land!

 



I detta nu så sover sjuklingen efter badet och vi sitter i soffan nyduschade. Disken är diskad och hemmet är städat! Dags att sätta fötterna högt och njuta en smula! ♥

Vad tycker ni?

Jag ska på bröllop i sommar och det rekomenderas att man inte har 10 cm klack på sina skor. Jag tänkte slå två flugor i en smäll och har köpt ett par sandaler som jag då även kan använda restan av sommaren.

Nu vill jag ha lite råd...Kan man ha dessa på ett bröllop? ( Klädkod kavaj ) Klänningen är smaragdgrön med tre delar av volanger...


Skumbananer

Chokladen fick toppbetyg utav mig! Supergod =) Och den kommer verkligen gå hem hos någon som har en förkärlek till skumbananer =)


Gungeligung

Under tiden pappa R satte myggnät så gick jag och Filip en sväng till affären. Vi handlade bland annat nyheten från Marabou med banan och kokos. Nästan alla nyheter går jag på tyvärr och denna låter riktigt god =) Återkommer såklart med betyg. Sedan testade vi gungor i 2 olika lekpareker och tittade på barn, en hit om ni frågar Filip. Han tokskrek sig igenom gungandet och det med glädje =)

Nu ska här ätas middag och sen blir det bad för hela slanten. När vuxentiden väl får sin start så gottar vi oss lite och jag ska kika på filmen Himlen är oskyldigt blå.

Trevlig röddagskväll alla ♥

Långledigt

Nu är älskling ledig ända fram tills på tisdag =) Hoppas vi hinner med en hel del roligheter. Idag har vi fyndat leksaksspis och läragåställning på blocket som R precis var iväg och hämtade. Läragåställningen går att låsa så att skrutt som alltjämt vill stå kan få träna ordentligt på det. På öppnis så vill han just inget annat än att stå på deras ställning, hoppas denna blir poppis!

Idag ska vi även sätta upp myggnät för balkongdörren och sortera lite i kartonger då vinterkläderna ännu inte åkt ned! Skäms på oss! Känns som man för jämnan har projekt hemma och man blir aldrig klar. Denna helg ska vi även försöka ta oss till tippen och kasta lite saker och börja röja i "skräprummet" som snart ska bli Filips rum.

Imorgon väntas roligheter då vi ska åka till Åsby hem och trädgård. Dom har superfina saker som faller mamma Sofia i smaken. Vi har även pratat om att göra Ikea och jag ska försöka få Roger att vilja åka till Västerås imorgon då dom har ett nyöppnat Ikea ;) Har ni varit där?  

Hoppas ni får en toppenbra helg vare sig ni är lediga eller inte ♥

RSS 2.0