Gott nytt år!!!

Jag vill passa på att önska er ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!

Här hemma ligger vi magsjuka så det nya året kunde inte ha börjat bättre va? ;) Skämtåsido! Nästa år kommer bli fantastiskt! 2013 är det året vi 3 kommer att bli 4. Vi längtar efter dig lillebror <3 Jovisst; än är det några timmar kvar på 2012 men jag tror inte han hinner komma innan ;)
 
 
 
Vår son är lite vild; han slog ut en tand under lek hos kompisar. Så det kan gå :( Härlig unge är han som älskar dammsugare konstigt nog.
 

När 3 ska bli 4 <3

Nu var det evigheter sedan jag skrev! Och jag har funderat mycket på om jag ska behålla bloggen och fortsätta skriva. Såklart ska jag det!

Nu ska vi få tillökning i familjen, vi 3 ska bli 4 <3 En lång graviditet ( som sen får ett eget inlägg ) börjar lida mot sitt slut. Äntligen! Jag är beräknad till den 22 januari och är nu i vecka 37. Trodde aldrig att det skulle gå så bra! En liten lillebror är så välkommen ut efter tolvslaget på måndag! ;) Att vara gravid är helt underbart om man bortser från alla miljoner krämpor jag dragit på mig. Men även det mest underbara må ha ett slut och nu är jag mätt på detta! * fniss*

Hoppas ni hittar tillbaka hit <3 Har saknat er!


RSS 2.0