2 månader ♥

Det började med att han sov;



En saknad tuttis senare så blir man såhär;



Det var väldans svårt att få honom att vara lugn sen, jag som ville ha ett kort där han kika lite. Kanske får ge det ett nytt försök ikväll då älskling kan hjälpa till.

Fina kläder som Filip fick i present av mammas kusin Jonas och hans fästmö Therese ♥ Även dom ska ha en liten knodd som förhoppningsvis närsomhelst kommer till världen:D Följ deras resa på www.avaritia.blogg.se

Nu är det premiärtur med bussen för Filip, wish us luck! Dom kör nämligen som galningar här i öret, ingen busschafför med nåe glatt humör här inte!

Tjing på er ♥

Valde att gå public:)

Så nu tänkte jag bara skriva för dom som inte vet att vår son Filip föddes 10 veckor för tidigt med urakut kejsarsnitt pga. havandeskapsförgiftning. Han föddes den 22 juni kl 13.13 och vägde 1190 gram och var 38 cm lång. ♥♥♥ Nästan 2 månader på sjukhus blev det för vår kämpe! Vi är så stolta och glada över att ha en frisk pojke med oss hem:)




Jaaa:)

Update: Ungen sover just nu i vagnen, gick plätt lätt att lägga honom. Inge krångel eller bök eller hundrasjuttifemtusen vaggvisor. Utan bara en sång och lite buff i rumpen så somna hjärtat ♥ Nu har du gjort mamma glad Filip!

ps. Han har pga av magkrångel inte sovit längre stunder än ca 15 min och lägga honom har tagit så lång tid så att det åter igen är matdags. Sen har han slocknat av utmattning efter allt skrik men den utmattningen har som sagt varat i ca 15 min. ds.

Pyjamas på, mat och sen sovtajm:)



Numera så passar storlek 50 jätte bra:)

En liten bild...

Tänkte att det kunde vara kul med en bild:)



Håller på här hemma och planerar för hur Filip ska ligga när vi ska ta månadskortet...?? Vill att han ska ligga på samma sätt eller bredvid något så att man verkligen ser skillnad på hur han har växt. Tror nog nästan att han ska få ligga på en babyblå pläd, men vi får se.

Imorgon ska R jobba och jag ska för första gången vara själv med Filip och Filip ska ju såklart för första gången då få vara själv med sin mamma:) Vi ska även imorgon till ögonläkaren så första turen med bussen blir det för honom då:) En väldigt spännade dag som vi ser fram emot ♥


Ja okejdå Therese;)

Har haft fullt upp och livet med en bebis hemma är allt annat än lätt just nu. Men tänkte försöka hålla bloggen vid liv så ni kan få följa oss nu när vi äntligen är hemma och lever småbarnsliv på riktigt! ♥♥♥

Ska verkligen försöka berätta om vistelsen på sjukhuset och om Filips första tid, men det får bli en annan gång. Nu får vi fokusera på nuet:)

Filiip ligger nu och snusar i vagnen efter en liten promenad, sitter bara och väntar på att han ska vilja ha mat. Sen ska vi ta en väldigt försent 2 månaders kort hade jag tänkt. Såg i en annan blogg att dom tod kort på sin pojke varje ny månad och det vill ju vi med såklart göra:D 1-månadskortet blev inte av, men han är ju nu som en nyfödd så vi startar nu istället:)

Nu vaknar han! Tjing på er ♥

Tiden på samvårdsrum har gått otroligt fort och nu är det enbart maten som krånglar lite för killen! Vi fick idag permision och är hemma med Filip en sväng:) Allt funkar jätte bra och vi bara myser! Ska sova en natt till på sjukhuset men sen vill vi HEM!!! Gud vad skönt det ska bli! Bara som en sådan sak att jag som nu kan sitta här en sväng och killarna myser till en vampyrfilm, det är ju så gott! 

Filip är friskförklarad och allt ser jätte bra ut. Att maten krånglar innebär att han inte ammar fullt än, men det ger sig med tiden. Man får hela tiden tänka att han är omogen och att inne i magen skulle han inte ha klarat någe alls, så allt han gör är en bonus och värt en guldstjärna ♥ Idag vägde han 2040 gram och var hela 43 cm lång ♥



Igår var vi ute och gick en sväng med honom i vagnen:) 



Nu får småbarnslivet ta och börja på riktigt och vi är hur lyckliga som helst att vi nu nästan är hemma! ♥ 



Nu ska jag passa på att vila innan matmaskinen ( bysten ) ska fram igen ;)

Kramar från oss ♥

RSS 2.0