Grrr

Det blev inget stan då bussen var full med vagnar redan :( Får ta det imorgon istället, gå gör jag inte i denna värme. Igår var det kallt,blåsigt och urrburr och idag har Sverige förvandlats till Mallis! Vi åt en mjukglass som smälte innan man ens hunnit smaka på den och gick några varv i området. Lovely!

Nu mellis!

Note to self; Köpa solkräm till skrutt


Snart så

Nyss så kröp Filip 2 kryp framåt ♥ Nu är man stolt vill jag lova! Duktiga skruttunge!

Nu på morgonen har jag skurat, hann inte det igår och varför vet jag inte. Älskling tyckte vi skulle titta på film och det blev någon som handlade om pesten. Fruktansvärd film och jag drömde mardrömmar hela natten. Små barn ska inte kolla på sådana ;) ( ska fråga honom sen vad den heter så att alla ni vuxna kan kika ni med )

Nu har vi precis lunchat och ska bege oss till stan för att bland annat gå på banken. Strålande sol och nästan sommar ute ♥

Wroom wroom

Pappa R har köpt en bilbana åt Filip. det ska börjas i tid =) Vem som är mest lycklig just nu går att diskutera ;)






Hemma

Det är inge fel på skrutts öron. Troligtvis så drar han sig i öronen för att han precis har funnit dom och slår sig lite lätt där för att det måhända låter annorlunda. Ja hoppas verkligen att så är fallet! =)

Det kom inte en enda själ till prematuröppnis och där kan vi ju inte sitta själva och leka. Tog oss istället ut på en promenad och nu sover Filip stundis i vagnen i hallen. Snart mellis och sen skura golv som jag icke hann med imorse.

/ Tjing tjing

Måndag och ny vecka

Helgen passerade för fort, som den jämt gör tyvärr. Vi handlade lite och Filip fick för andra gången sitta i kundvagn. Han slänger och kastar sig fortfarande så jätte smidigt är det inte, men det kommer det att bli. Skönt att kunna åka utan vagnen ibland. Vi tittade på film och tog det allmänt lugnt hela helgen så även igår på min första morsdag ♥ Grattis i efterskott alla underbara mammor! ♥

Idag startade vi efter frukost med dammsugning och jag ska snart skura så fort Filip somnar sin förmiddagslur. Väntar på telefonsamtal av vårdcentralen då vi tror att skrutt åkt på öroninflammation. Han drar sig i ena örat och slår på huvudet :( Efter lunch väntar prematuröppnis och promenad i blåsten.



Den där elvan och i detta fall ettan kommer man nog aldrig ifrån ;)

Playdate fredag

Igår var som sagt E och O här och lekte. Vi matade barn, lekte, åt själva och promenerade. Sen förskottsfirade vi Oskar lite som fyller hela 1 år i Juni. Tänk; snart är det 1 år sedan vi träffades E =) Inte känns det som ett helt år iallfall. Om någon kunde ha berättat hur tiden skulle rusa fram så hade man kanske snusat ett par extra gånger på bebisarna ♥
Glömde tyvärr fota vad som låg i paketen, däri fanns aktivitetsleksaker som uppskattades =)



 

 

 



Tack för igår ♥

Hejdådejt

Fina Helin som jag känt nästan hela min universitetstid är snart äntligen klar och ska flytta hem igen. Idag hade jag och Filip en hejdådejt med henne och hade det supermysigt. Vi startade dagen med att gå till campusbokhandeln och lämna in böcker till försäljning. Lunchade och tog oss ut på promenad med välbehövligt uppiggande kaffe. Satt sen en bra stund ute på gräset medans Filip sov sin lur, där fick mamma Sofia sin bränna för idag ;) Vad fräsch man känner sig med lite färg =)

Tack för idag vännen ♥

Imorgon väntar en ny dag och dejt med Euridys och hennes Oscar, bebislek i massor! ♥

Vår guldklimp ♥

Bloggen handlade från start om graviditeten med Filip och ända sen han kom till oss så har mycket skrivits här om honom ♥

Vår guldklimp mår kanon och växer så det knakar! Han väger nästan 9,5 kilo och är 74 cm lång, vart tog pyttisen vägen?! Lite skillnad mot hans födelsevikt på 1190 gram och 38 korta cm ;) På 10-månaders kontrollen så fick vi veta att Filip nu är ikapp sin ålder och den 22 maj blev han hela 11 månader gammal. Snart dags för honom att bli stora 1-åringen ♥

Han har idag lyckats ta sig upp på alla fyra och gungat hej vilt, dags att säkra hemmet från alla faror tror jag bestämt. Hur lång tid tog det för era små klimpar tills dom kröp från det att dom kunde stå på alla fyra? Om dom nu kröp vill säga ;)


Livet har tagit sig en vändning

Hej alla kära läsare!

Blir så varm i hjärtat när jag ser att det fortfarande finns personer som kikar in ♥
Jag ber om ursäkt att jag inte ens varit inne och skrivit att jag tog en bloggpaus.
För en tid sen så tappade jag helt lusten till att blogga och när vi hela familjen började komma på fötter igen efter Filips alla hemska förkylningar så hände något som jag fortfarande har svårt att greppa.

Min älskade pappa tog sitt sista andetag den 11 april och blev bara 58 år gammal ♥



Det går inte med ord att beskriva hur tom jag nu känner mig, en del av mig har försvunnit och det är tungt!
Begravningsplanering och allt annat som rör en person som gått bort är det som tar mesta av min lediga tid då Filip sover. Vill verkligen fortsätta blogga men tänker ta en dag i taget och mjukstarta lite.

Hoppas ni alla har det underbart och mår toppenbra ♥ Stora kramar till er ♥


RSS 2.0