Frost!

Första morgonen jag vaknar och ser frost ute. Fy så fint det är!

Just nu lyssnar vi på Astrid Lindgrens barnlåtar på youtube.com och Filip röjer järnet i köket. Åh hej vad dom små kan röja sen då! ;)

Efter mellis ska vi klä på oss och knata bort till Cissi och Cornelis <3 Idag ska det matas änder och leka ute. Det är så otroligt skönt ute nu, friskt!

Macka är en av favoriterna


Underbara!

Ja, jag erkänner! Jag är beroende av att shoppa kläder till vår son! Men det är så otroligt kul och jag lägger mycket hellre pengar på honom än mig själv.

Dessa fina har fått flytta in i hans garderob <3



Dessa hittar ni här

Just nu

Startade morgonen med att dammsuga och fuskdamma. Städa är verkligen inte kul! Men välbehövligt! Karln deklarerade tydligt i helgen att nu skulle han minnsann fuskdammsuga. Antagligen för att Sofiatjurkärring inte skulle påpeka resultatet. Så då är det fasiken fritt fram att fuskdamma! ;) haha

Nu sitter jag med kaffe medans skrutt sover nap och tvättmaskinen gör det den ska. Efter lunch blir det lek ute och apotekbesök. Ha en fin dag <3 Hoppas solen skiner hos er också!

No no no; inget lösen!

Kommer det upp en ruta som ber er om lösenord? Tryck bara avbryt en eller varför inte tusen gånger så kommer ni in ;) Det har blivit såhär för att personer med lösenordskyddad blogg har kommenterat. Teknikens under säger jag bara! haha

Inte som man tänkte sig...

Den senaste tiden har jag funderat en hel del på hur mitt liv förändrats sen jag blev mamma. Det är starka känslor som bubblar upp och jag skulle vilja fokusera på en bit känsla jag har. För att vara mamma till världen finaste skriver jag så mycket om redan ;)

När vi planerade barn och när vi väntade Filip så lovade jag mina vänner dyrt och heligt att livet icke skulle förändras när lillen kom. Såklart ska det fikas och tjattras som förr och jag skulle minnsann inte bli en sådan som överger mina vänner. Ja, vad hände? Vänskapskretsen har sinat! Och det gör ont i mig och jag saknar mina vänner! Nej jag har inte övergett dom men hur livet skulle bli som mamma gick inte att föreställa sig. Jag skulle kunna åka land och rike runt för mina vänner och jag är inte den som tackar nej till inbjudningar av alla dess slag. Men med en liten så går det inte att fara bäst man vill även om jag skulle vilja det många gånger.

Det är inte bara jag som tackat nej av olika anledningar, utan även dom. Kan det vara så att livet verkligen tar en sådan vändning att vissa vänskaper inte platsade in på det här stadiet i livet? Jag känner mig som samma Sofia, glada Sofia som älskar att fika och prata sönder allt! Visst jag är nu också mamma Sofia med en ny erfarenhet, samma Sofia en erfaranhet rikare <3

Så vad hände? Jag är så ledsen och efter att ha skrivit detta gör det ännu mer ont!

Saknar er så oerhört mycket! <3

Moln =)

Filip har fått en lampa till sitt rum, det artar sig =)

Han har till och med lagt märke till den och pekar, söta unge! <3


Denna finns att köpa på Ikea för 199 kr

RSS 2.0