Långledigt

Nu är älskling ledig ända fram tills på tisdag =) Hoppas vi hinner med en hel del roligheter. Idag har vi fyndat leksaksspis och läragåställning på blocket som R precis var iväg och hämtade. Läragåställningen går att låsa så att skrutt som alltjämt vill stå kan få träna ordentligt på det. På öppnis så vill han just inget annat än att stå på deras ställning, hoppas denna blir poppis!

Idag ska vi även sätta upp myggnät för balkongdörren och sortera lite i kartonger då vinterkläderna ännu inte åkt ned! Skäms på oss! Känns som man för jämnan har projekt hemma och man blir aldrig klar. Denna helg ska vi även försöka ta oss till tippen och kasta lite saker och börja röja i "skräprummet" som snart ska bli Filips rum.

Imorgon väntas roligheter då vi ska åka till Åsby hem och trädgård. Dom har superfina saker som faller mamma Sofia i smaken. Vi har även pratat om att göra Ikea och jag ska försöka få Roger att vilja åka till Västerås imorgon då dom har ett nyöppnat Ikea ;) Har ni varit där?  

Hoppas ni får en toppenbra helg vare sig ni är lediga eller inte ♥

Kommentarer
Postat av: Sarah

Vad kul att du börjat blogga igen. Ska läsa ikapp mig ikväll! :-)

Nya Ikea i Västerås är grymt!!! Jag har vart där några ggr o jag älskar det. Stort och dom har verkligen allt där. Allt e så himla genomtänkt och smart. Åk dit! :-D

2011-06-02 @ 14:22:13
Postat av: Therese.

Självklart att ni ska åka till IKEA! Stort, ljust, fräscht och massor att titta på! Vad roligt med massa shopping ;)



KRAM♥

2011-06-02 @ 21:08:55
URL: http://avaritia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0