Tröttisar!

Vi startade dagen med att gå på "miniröris". Dans och lek för barn och deras föräldrar och det verkar vara väldigt poppis. Kommer mycket folk, kankse lite för mycket då Filip idag ville gå hem. Han gick och lade sin overall vid dörren och så var det med det! ;)

Gick ut på en promenad och tog sen bussen till stan där vi shoppade loss till Filips vårgarderob. Jacka, mössa, vantar och lite kläder. Sen var vi på myrorna där jag fyndade en så fin emaljskål, vit med blå kant. Den ska få hål i botten och sen en plantering med vårblommor. Första saken till min trädgård <3

Sen bussen hem och nu vankas det middag! Idag anländer köket by yhe way!!! Men det troliga är att vi får åka tillbaka med en del :( Kan vi ha högskåp så slipper vi, men om det enbart går med lågskåp så blir vi dryga 5000 fattigare :( Gick liksom inte att riva i köket när vi inte ägde det och ingen verkade veta hur det såg ut bakom täcksidan. Väldigt märkligt enligt oss. Alla i området har samma fläktsystem och någon borde ha vetat.

Ja ett kök blir det såklart, men kanske inte riktigt som vi ville ha det. * lite bitter *

Kommentarer
Postat av: Minna

Hur menar du att ni inte fick riva för ni inte äger?Man får göra rätt mycket till och med riva ner väggar utan att fråga så länge väggen inte är bärande. då måste man få lov av föreningen. Fast det är klart ha skåp ända upp till taket går nog inte med tanke på röret som går där. De har liksom inte varit så smarta när de byggde ;)

2012-02-27 @ 20:06:16
URL: http://minna-tjejmamma.blogspot.com/
Postat av: Minna

Då förstår jag :)

Det måste vi absolut göra snart. När kan ni?

2012-02-27 @ 21:33:03
URL: http://minna-tjejmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0