Matstolen

Idag premiärasatt vi i matstol =) Kanon tyckte Filip!



Äta gick det såklart också under premiären =) Ps. Lägg gärna märke till skruttens smala armar;) Ds.



Idag har vi haft besök av Filips farmor, faster och "tant" Inger. Jätte trevligt! Synd att familjen bor en bit bort. Hade gärna velat att dom skulle ta större del av Filips uppväxt än vad det blir i dagsläget. En barnvakt någon gång skulle inte det heller sitta fel;) Efter fika,mat och massa prat så åkte vi tjejer till Ikea. Tackar så mycket säger Ikeaälskaren;) Lite småshopping blev det, alltid lika skoj.

" Tant" Inger erbjöd sig idag att sy gardiner till Filips rum. Tack ♥ Nu slapp det ser hemskt ut, ifall jag skulle kasta mig över en symaskin, haha. Underbart snällt! ♥

Det gröna tyget med de vita flodhästarna är det som ska bli gardin


Nu ska här lekas med skrutt och förhoppningsvis blir det helgmys med sambon. Det vill säga om bebis vill gå och läga sig tidigare än han brukar. Kl blir både elva och tolv innan han slår igen sina blå. Vilket innebär noll sambotid och noll vuxentid. Vi väcker honom många gånger under dagen men lika pigg är han för det. Snart vänder det förhoppningsvis!

Kram på er ♥



Kommentarer
Postat av: Malin

Jag köpte den tunn overall till Moa i våras som hon använde i vagnen, det är ett bra förslag för de liiite kallare vårdagarna.

Vet att jag klädde henne i vanliga kläder + fleecebyxor + skaljacka när det var lite varmare.

Sedan kan man ju byta ut jackan mot fleecejacka näa det blir ännu varmare. Och sen lagom till sommaren funkar ju bara vanliga kläder :-) Men visst är det svårt!



Kram!

2011-01-16 @ 12:33:51
URL: http://andthroughitall.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0