:(

Migrän på ingång!!! Så fort karln kommer så ska jag ut och promenera bort värken, fungerar oftast bäst. Ja och alvedonen ska ju självklart inte glömmas bort.
Jag har minne som en ko så vi kom på i sista stund att saker jag handlat på Polarn och pyret och som inte ska få stanna var tvunget att lämnas tillbaka senast idag. Tur var väl det! Skickade även med en inköpslista när karln ändå skulle vara i farten;) Effektivt javisst!

Idag satt vi och räknade på föräldrarledigheten och vi har bestämt att jag ska ta ut lite mindre dagar per vecka, så nu blir jag bestämt hemma till i slutet på december. Skönt att ha kommit överens =) Vill som nämnt innan inte sätta Filip på förskola försen han kan gå själv och ännu bättre vore om han kan visa lite vad han själv föredrar. Just nu lutar det åt att vi hoppas på att få plats på ett föräldrarkoperativ inte långt från oss, hoppas verkligen vi inte blir besvikna. Vi ska dit och hälsa på nästa vecka =) Håll era tummar! ( Hedenhös heter förskolan )
Växthuset finns inte heller långt härifrån, någon som har erfarenhet eller hört något om dom?

Detta står om Hedenhös:

I Ur & Skur Hedenhös förskola föräldrakooperativ ligger mitt i Hedens bilfria bostadsområde, med natursköna områden runt knuten. Förskolan har en avdelning med 21 barn i åldrarna 1-6 år. Personalen har lång erfarenhet av barnomsorg och vi arbetar helt efter förskolans läroplan.

Hedenhös är ett föräldrakooperativ vilket innebär att föräldrarna är delaktiga i verksamheten på olika sätt. Barnen får en trygg miljö i en liten grupp, där alla föräldrar och barn känner varandra. Det skapar en trygghet för barnen och gör att de inte behöver träffa olika vikarier när personalen är sjuk eller ledig. Föräldrarna sköter också städningen av lokalerna, den rena inomhusmiljön tillsammans med utomhusvistelsen gör att sjukfrånvaron hos barnen är låg. Som kompensation för föräldrarnas arbete och engagemang har Hedenhös reducerade månadsavgifter.

Hedenhös är en "I Ur & Skur" förskola i friluftsfrämjandets regi, vilket innebär att vi ger barnen positiva upplevelser i naturen året om. Sång, musik, skapande, gymnastik och massage ingår också i vår verksamhet. På Hedenhös har vi en stor och trevlig lekplats som barnen ofta är på. Vi bedriver Mulle-, Knytte- och Knoppverksamhet i närliggande skog där vi träffar Mulle och Knyttepigan som lär oss om djur, natur och miljö. Vi har en duktig kokerska som bakar allt bröd och lagar all mat på färska råvaror.

Ja visst låter det toppen =)


Kommentarer
Postat av: Tessa.

Svar: Nää, den är inte så fin :( Det är stora fettfläckar på väggen efter tidigare hyresgästerna haft sängen, det är flera tapetvåder som hänger löst som har släppt på väggen och de är allmänt ofräscha. Måste ringa och kolla hur det är planerat med tapetseringen, vill ju inte vänta i evigheter :) vill inreda barnrum nu hihi! KRAM♥

2011-02-09 @ 15:09:01
URL: http://avaritia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har vänner som har sina barn på växthuset och de är nöjda med den förskolan Problemet är att de i stort sett bara tar in barn från N.Hjärsta. Hedenhös är nog bra, populärt dagis. Man får vara beredd på att gå in och städa några gånger på en termin och så.



Försök och inte titta er blind på miljön varken ute eller inne. Det viktigaste är hur personalen fungerar, finns det konflikter i personalgruppen osv. Observera hur personalen bemöter barnen. Miljön kan för en vuxen se jätte tråkig ut men barnen bryr sig sällan om den och personalen är viktigare, hur de bemöter barnen. Vi hade ett jätte fint dagis där personalen inte var bra.

2011-02-09 @ 16:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0