Varför en del flydde!

Idag var vi iväg hela dagen och kikade runt ännu en gång på golv och tapeter. Taggade till tusen och en glad unge med oss! Kan inte bli bättre! Ut till bilen och sen ba tuta och köra.
Väl framme vid första butiken så lyfter karln ut vagnen och vad har hänt?!

Jo lilla Sofia har lyckats köra över den enda hunbajsklutten som fanns dom två metrarna till bilen!!! Ett helt hjul med detta äckel och en del i bilen. Försöker desperat skrapa bort bajset i den lilla gnutta snö jag hittar medans karln torkar skit i bagageutrymmet. Filip satt fortfarande glad i bilen men undra vad kunderna som gick in i butiken tänkte!?

Efter att jag tyckt att nu måste det vara borta så trippa vi fint in! När vi stod och kikade i tapetböckerna så känner jag hur det bara stinker om denna lilla vagn! Och där har vi nog stått iallafall en halvtimme innan stanken tog över. Den lilla gladda taggade familjen var inte så glad längre och skämdes som få! Illaluktande trippade vi smygandes tillbaka till bilen och sjönk sedan genom jorden!

När dagen startar på detta sätt så kan det inte annat än gå dåligt! Inte ett enda dugg har vi bestämt oss för och vi börjar känna en smula stress här hemma. Vart är alla tusen brighta ideer när man väl behöver dom?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0