Kökval

Idag var hela familjen på Ikea för att få hjälp med vår köksritning. Man är alltid så taggad precis när man åker och känslan i magen är bra. Väl framme på Ikea strosar vi runt lite och testar fåtöljer och kikar på tv-bänkar. Lagom tills att vi får hjälp på köksavdelningen bryter helvetet lös!

Inte nog med att ungen gått wild and crazy på julinredningen hemma, nu gav han sig på stackars Ikea. Skriker, kastar sig på golvet, plockar i sopor, äter grus, röjer ned det som finns på hyllorna, springer och tar en genväg till sängavdelningen där han så fint även går lös på sängarna. I detta kaos med alla andra fyrahundramiljoner besökare på Ikea stod min karl med assistansen vi fått och pressar in information om kök. Jag kan lova att jag inte kommer ihåg ett skvatt! Handtag och knoppar fick vi med oss hem! Alltid någe ;)


Knopparna ska sitta på alla överskåp och handtagen nedtill =) Kom på nu att vi nog skulle ha köpt ett par knoppar till! Vi ska ha ett vitrinskåp i köket och det skulle väl passa fint om den hade samma lika knoppar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0