Suk liten :(

Filip har blivit sjuk igen med hosta och snor i mängder :( Natten var dock ganska lugn trots hostattacker och det är vi väldigt glada för! Har lagt i en vuxenkudde i hans säng men den vägrar såklart magsovaren att ligga på. Hur bör man göra då? Höjer vi under madrassen så ligger han enbart på den delen som är plan. Jag kan inte i min värld förstå hur andra göra, spänner ni fast barnen? ;) Tell me!

Idag är det kanonväder och om Filip vill så ska vi iallafall ut och leka någonstans där det är barntomt. Ut måste han så om han bara ska krypa loss på gräset. Sen får nog sambon handla till lördagsmyset så vi kan njuta av helgen tillsammans trots suk liten.

Hoppas ni har en underbar lördag ♥



Hoppas på frisk unge så att kan busa med kompisar snart igen! ♥

Kommentarer
Postat av: Bina

Stackaren, krya! Man kan lägga böcker under spjälsängsbenen så att ena änden höjs

2011-08-27 @ 16:11:48
URL: http://mammabina.blogg.se/
Postat av: I

Håller med föregående. Så har vi gjort och det har fungerat bra då vår lilla varit förkyld.

2011-08-27 @ 19:38:44
URL: http://www.anglaliv.blogspot.com
Postat av: Minna

Böcker har inte funkat hos mina för de ligger inte still. De hamnar vid fotändan på sängen. Jag har lagt handdukar så de täcker hela bredden under madrassen, ibland har det funkat och ibland ligger de vid fotändan. Vet inte om detta funkar med tanke på att han är såpass stor nu men när mina var bebisar och behövde ligga högt rulla vi en tjock handduk eller la en tjock kudde vid fötterna så de inte kanade ner. Agnes är också magbarn och det är först nu som hon börjar acceptera en vuxenkudde och hon är två. Många nätter som hon har sovit på min mage pga hosta då inte ventoline o näspray har varit tillräcklig.

2011-08-27 @ 19:58:27
URL: http://tjejmamma.blogg.se/
Postat av: Sofia

Precis så gjorde vi när F var liten Minna! Rillade handdukar och lakan och liksom boade in honom, han kom igenstans ;) Men inte nu! Får helt enkelt göra så att när det är olidligt får han siva på oss. Sova kan man göra när man är gammal ;) Många timmars sittande har det iaf blivit. Hoppas han snart accepterar och förstår sitt bästa genom att ligga kvar på vuxenkudden. För det om något skulle hjälpa!

Vi har en luftvidgande medicin mot hans förkylningsastma och den hjälper många gånger. Tur vi fick den och numera slipper akuten!



Tack för era svar! ♥

2011-08-27 @ 21:02:15
URL: http://vartlivsaventyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0