Nya rutiner nu tack!

Vi har inte många gånger haft en son som sover natt. Med natt menar jag somnar lagom tid och sedan sover ca11-12 timmar. Några nätter har han lyckats med detta men dom går nog att räkna på fingrarna. Välling vill han också ha och det både en och två flaskor. Vi har testat med mycket! Vällingflaskorna får vi nog stå ut med ett tag till då dom inte verkar kunna lockas bort. Men däremot att han sover så lite hoppas vi nu att det ska bli ändring på! Inga mer sena kvällar och sena mornar hemma hos oss tack!

Numera så ska vi väcka honom lagom tid mellan 7-8 på morgonen. Det för att han inte ska sova för länge vilket han gjort på grund av sena kvällar och några flaskor välling för mycket. Sedan ska han innan lunch få sova max 2 timmar och sen inget mer innan natten. Alltså endast en nap på dagen! Middagen ska ätas lagom tid innan det obligatoriska badet och sen får vi se vad han är på för humör. Kanske en bok eller ett bamseavsnitt och mys hos mamma och pappa. Sen nattning med sång! Det du Filip :P

( Andra dagen idag och vi har väl inte riktigt hållt stenhårt på allt. Han somnade i min famn efter badet och kl var prick 19. Det utan bok och tusen andra saker som kan trötta ut F. Han snarkade nog sött efter knappa minuten. Och nej; jag ska inte ropa hej ännu! )



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0