Torsdag

Ja idag har det som vanligt inte gått i många knop...Pappa R är sjuk och mamma S har inte mycket till energi. Men jag har iallafall lyckats laga mat (köttfärssås och spagetti) och slängt i en maskin och tagit kaoset på käksbänken.
Vi håller på att prata om hur vi ska vara föräldralediga båda två, GUD vilken DJUNGEL! Man förstår inte mycket när man ska försöka planera på sin sida på förseningskassans hemsida. Snurrigt värre med alla dagar och hur man vill ha det ekonomiskt. Sen att få dagarna att tajma med skolstart och semestertider etc. är ju ännu snurrigare! Kanske inte är någon hit att göra detta just nu när vi som sagt är två väldigt trötta föräldrar;)

Jag vill vara hemma så länge det går och inte behöva sätta Filip på dagis alltför tidigt. När ska man egentligen ställa lillen i kö för det? Och hur har ni gjort, förskola eller dagmamma?

Update: Filip har börjat följa saker med blicken! Gud vad vi är stolta nu! Duktiga unge! ♥♥♥

Nu ska jag äta lite och sen röja lite till:) Hoppas ni alla har det toppen ♥


Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Cornelis

Ja han växer så det knakar, man hinner ju knappt med ;) Filip verkar växa på bra han med? :) tack vad gullig du är. Det är så roligt att läsa om er också. Börjar han sova bättre på nätterna? Kramar

2010-09-10 @ 05:55:26
URL: http://annaceciliat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0