Premiär!

I denna stund premiärsover Filip sin säng! Han verkar trivas gott där:) Han är van vid att ligga med lite lutning uppåt (rekommendation från sjukhuset) men nu tycker vi att han bara ska göra det en stund efter maten. Får se hur länge han behagar sova däri, tar tid just nu;) Innan har vi haft honom sovandes i vagnen med lutning och i soffan bredvid oss. Men nu är det sängen som gäller, hoppas vi iallafall!



Igår var det pappalek i babygymmet, operation lära sig vända på huvudet. Vilket gick jätte bra:) Duktiga kille! Filip syftar jag på då;) Fastän Roger är duktig han med ofta! haha
Filip rycker tag i den leksaken som har toffasar på sig och blir helt vild! Han verkar även gilla prasslet och musiken som spelas på en av leksakerna. Tror att det var väl investerat att köpa en sådan, 349 pengar på Gekås i Ullared. Dit vill vi båda igen:) Gud vad saker! Och billigt var det, som tusan!





Nu ska jag plocka i kaoset igen! Hur många var det nu som bodde här? Jaha; var vi bara tre och en kisse! Ser ut som självaste skitgrisen och latmaksen flyttat in, me dont like! Skärpning familjen!

Hoppas ni alla söta har en toppen fredag! Sen tar vi alla helg va? ♥

Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Cornelis

Ja men man vet ju att man lever nu när nan blivit mamma iallafall ;) haha. Åh vad mysigt. Hoppas det går bra och att han gillar sin säng. Kram

2010-09-10 @ 13:11:01
URL: http://annaceciliat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0