Man får en liten stund...

En liten stund får man sitta i babysittern för lite större bebisar, kanske är OK medans mamma gör maten? Nöjd är han de få stunder han sitter där, kollar runt och "pratar". Fina unge! ♥ 





Hur har ni gjort när era barn vart pyttisar? Lagt på en filt på golvet? Haft babysitter med liggläge? Ja ni förstår, man vill ju ha dom i närheten. Och hemma ska en hel del annat göras än att bara ligga och snusa bebis;)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Tjena! Nu har jag hittat till din blogg, vad kul att du bloggar! :-)

Hugo har en likadan body som Filip har på sig, så söt!

Jag har haft mina barn i babysitter när jag skulle laga mat, duscha och sånt där man måste göra. Vi la oxå i en filt så där som du gör tills dom blir tillräckligt rörliga. Då blir det bältet! :-)

2010-09-07 @ 11:55:52
Postat av: Sarah

O just ja, en sak till.

Jag LOVAR att han säger ifrån om han inte vill ligga där. Vet att "man" inte ska ha dom där för länge men sålänge dom är nöjda, varför inte? Det e ju inte så att dom ligger o lider i det tysta. Hell no! När bebisar är missnöjda får ALLA veta det :-)

2010-09-07 @ 11:57:20
Postat av: Sofia

Ja vi har lagt en handduk under filten också, så han sitter bättre. han lider då inte i sin babysitter, sova där älskar han. han kan vara vrålhungrig och skrika; mamma sofia skyndar sig kila ut i köket och ner m honom och vad händer? jo han somnar,haha

Bloggar du fortfarande?

2010-09-10 @ 03:17:13
URL: http://vartlivsaventyr.blogg.se/
Postat av: Sarah

Japp, jag bloggar fortfarande. Om du vill läsa är det bara att skicka din mailadress så lägger jag till dig :-)

2010-09-12 @ 13:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0