Bärsjal

Vill så jätte gärna ha en bärsjal då jag hört väldigt mycket bra om det alternativet. Bärsele kan man tydligen få väldigt ont utav och barnet sitter inte lika bra när den är väldigt liten. Fick tips av en vän att köpa en långelastisk bärsjal och ha kikat in denna fast i svart:

Moby Wrap Olivgrön

En Moby Wrap som jag bland annat fann på www.stellaris.se för 495 kr inlkusive frakt. Har ni några andra tips? Och dela gärna med er av er erfarenhet:)


Kommentarer
Postat av: HH

Selen jag är supernöjd med heter ERGO baby. Den skulle jag ha haft till dom två andra också. Selen ska vara både ergonomiskt riktig för barn och bärare. Man kan till och med gå och amma, du vet lite så där hemligt:-)

2010-09-16 @ 10:55:51
Postat av: HH

Om jag skulle vara i samma situation som du är nu skulle jag investera i både en sjal och en bärsele:-)Själv hade jag två selar babybjörn och så ergo baby. Dom var bra på olika sätt. Vi använder faktiskt ergo babyn fortfarande!!!! Perfekt när du verkligen måste ha koll på barnet och dessutom måste ha händer fria. (flygplatser mm)

2010-09-16 @ 11:01:43
Postat av: Sarah

Jag är absolut ingen sjalexpert men vi hade en Looma Sino. Jag tror att trikåsjalarna är bra för små barn och de vävda sjalarna funkar bra om du ska bära en 2-åring.

Vet att det finns en sida som ska vara bra. Sjalbarn.se tror jag det är.

Om du har Frida på Facebook så prata med henne, hon är sjalexpert. Hon har haft flera olika o hon släpade runt på Viggo JÄMT i sjalar.

2010-09-16 @ 13:02:12
Postat av: Sarah

Just ja, är det okej om jag länkar till din blogg via min blogglista?

Jag har bara typ 10 läsare så inte så många som ser länken. :-)

2010-09-16 @ 13:03:16
Postat av: Malin

Tack :-)



Åh, jag längtar också till flytten! Älskar att inreda och pyssla, känns som en nystart!



Hoppas lillen blir kry snart!



Kram

2010-09-16 @ 13:57:20
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Sofia

HH: Ska genast kolla upp ERGOn:) Tack för tipset! Roger är väldigt skeptisk mot sjalen då han tror att ungen ska ramla ur eller att sjalen ska ge vika. Något slags bärmedel skulle iallafall underlätta min vardag:)



Sarah: Tack för att du delar med dig :) Ska prata med Frida och även kolla in sidan, sicken tur att man har folk att fråga:) Du får länka till mig såklart, kul om folk vill läsa och är nyfikna på vårat liv:)



Malin: Ja nystart känns det verkligen som och det behöver man:) Speciellt när man inte bor i hus och kan göra nästan som man vill. Vi flyttade precis innan Filip fick komma till världen så så fort man är inne i nån slags rutin så ska här börjas med piffet:)

2010-09-16 @ 18:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0