Oj oj vilken dag

Dagen började med att vi försov oss då Filip fick för sig att man skulle leka mitt i natten kl 3!!! Trött mama hörde inte väckarklockan och vi sov som små grisar. Strax efter 10 vaknade vi och planen var att vi skulle befinna oss på babycafè kl 11 där vi även skulle möta upp Cecilia och Cornelis.

Filip bråkade med allt som gick nu när vi väl hade bråttom och det slutade med att Cecilia och hennes son fick komma upp och vänta på oss. När vi väl var klara så hindrade vädret oss med bravur. Vi hann precis utanför dörren och min vagn med Filip i såklart höll på att välta på grund av den starka vinden. Fy vad det blåste och så läskigt sen då! Så vi bestämde oss snabbt för att vi skulle gå upp till oss igen och käka lunch och leka där.

Väldans trevligt hade vi och dagen bara flög förbi! Det fixades ugnspannkaka och pratades hur mycket som helst. Helt plötsligt så var klockan såpass att Cecilia skulle hämta karln sin från jobbet. Vi tackar så jätte mycket för idag fina ni ♥ Dejta snart igen va;)





 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0