Vår älskade bebis ♥

Idag och även igår kväll har det inte vart roligt i mamma Sofias hjärta och huvud. Min älskade pojke vägrade röra på sig och det höll i sig i nästan 20 timmar! Jag blev SKIT orolig och kunde inte sluta gråta. Väldigt dumt säger alla nu, men sådan oro har jag aldrig känt förut! Detta liv som växer i min mage är mitt allt redan nu, och jag åker heller och kollar en gång för mycket än en gång för lite.

När älskling väl hämtade mig idag och vi suttit och väntat på specialistmödravården så fick jag en liten buff! BUSUNGE! Du får inte skrämmas sådär! Vi fick sedan lyssna på bebis hjärtljud som låg på 145, lät jätte bra! Sen fick vi göra ett ultraljud och allt såg bra ut:D Det var bara bebis som låg lite knepigt;)

Dom bemötte oss väldigt väl och förstod min oro, vilket kändes skönt! Eftersom jag är van vid en väldigt aktiv bebis i magen så gjorde jag helt rätt som reagerade.

Såg att dom på förlossningen har informationsträff 2 kvällar till innan semestrar och allt, så det ska vi icke missa. Kan kännas skönt att ha sett hur miljön ser ut där våra liv kommer ta världens vändning, jag vill att det ska bli så bra som det bara kan:D

Hoppas ni alla mår toppen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0