BM besök...

Idag så var jag och älskling hos BM för att lyssna på bebis hjärtljud och mäta magen. Hjärtljuden var kanon, pendlade mellan 140 och 150! Lät verkligen som en galoperande häst;)
Hon mätte magen och tydligen vid denna vecka så ska man ligga mellan 20 och 26, och jag låg precis på 26:D Fin fint! Blodvärdet och blodsockret såg kanon ut och även urinprovet. MEN....

Det förbannade blodtrycket hade stigit hujedamej:( Så nu hade jag 160/110 och fick direkt tid till specialistmödravården. Som sagt, BT fick inte överstiga 150/105. Älskling skjutsa mig till sjukhuset och sen åkte han till jobbet för att ordna ett par saker. Vi hade tid kl 10 och han hann precis:) Väl där beslutades att jag skulle börja knapra medicin igen, Trandate 2 ggr om dagen. Ska tillbaka på onsdag för koll av blodtrycket och sen ska även ett tillväxtultraljud göras på bebis.

Eftersom jag nu fick högt BT så ska jag gå en gång i veckan till BM och ta trycket och lämna prover och mäta magen och även lyssna på bebis hjärtljud. Det som även tillkommer när man har högt BT är att man gör tillväxtultraljud på bebis var 14 dag om jag inte minns fel. Tydligen så kan det vara så att gravida kvinnor med högt BT har en tendens till att ha bebisar i magen som inte växer som dom ska, och bebis kan även vara väldigt liten när den föds. SKÖNT att dom kommer ha stenkoll på en!

Nu ska jag ta en alvedon då jag haft spänningshuvudvärk hela dagen, sen ska här vilas! 

Hoppas allt är fint med er alla ♥♥♥  

Kommentarer
Postat av: Tessa - gravid.

Vad skönt att höra att det såg bra ut, men det där med blodtrycket lät ju mindre bra!! usch vad jobbigt! Men det är ju jättebra att de är seriösa och tänker ha koll på dig och plutten i magen regelbundet. Många kramar!

2010-05-10 @ 16:14:40
URL: http://avaritia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0