Söndag!

Här händer det inte så mycket. Dagen är snart slut och idag har tiden gått för fort!
Vi har lyckats packa lite och börjat spackla igen hål i väggarna. Fick order om just det; att fixa hålen! Dom tidgare hyresgästerna hade gjort sig ett icke godkänt försök då jag idag upptäckte att dom ej spacklat utan använt sig av TANDKRÄM!!! Vilka idioter, rent ut sagt! Lika bra att fixa deras hål också så hyresvärden inte tror att det är vi. 

Fick i fredags reda på att vi garanterat kommer att få flytta in tidigare:D Så vi tänkte att det lika bra att man är redo för en tidig flytt just in case:) 

Har idag suttit och fnulat lite på vad vi kan tänkas shoppa på ULLARED. En amningskudde? Är det något man kan tänkas behöva? Tänkte även inhandla BRIO vyssan lull tassar:) Dom har jag hört ska vara super:) 

Ni får gärna dela med er av saker som är riktiga måsten att ha hemma tills bebis kommer:) Har gjort en liten lista och det har redan börjat bockats av:)  

Kram på er ♥



 


Kommentarer
Postat av: Tessa.

TANDKRÄM?! Vad är det för puckon?! HAhahaha, har aldrig hört talas om något liknande haha. Ja, det ska bli spännande med en tripp till Ullared, om det kan finnas några fynd till bebisen där :) Kramar!

2010-04-11 @ 20:29:24
URL: http://avaritia.blogg.se/
Postat av: Tessa.

Svar: Halv två är det ultraljud! :D

2010-04-12 @ 07:31:01
URL: http://avaritia.blogg.se/
Postat av: HH

Hej!



Jag har mycket positiva erfarenheter av amningskuddar. Har två olika modeller själv. En som är mer fyllig än den andre. Amningskuddar har flera funktioner. Du kan använda den vid amning, som stöd åt dig när du tex slö tittar på tv i sängen, sittstöd åt barnet(finns bara en massa mjukt att ramla emot), att ha i famnen när du läser, extra stöd i fåtöljen, när barnet behöver sova i sittande ställning (vid förkylning) men du vill ha barnet brevid dig, När barnet tränar på att ligga på mage, skyddsvall ja du ser. Det finns många olika användnings områden. MamaMia har bra kuddar och det har även Notizia. Notizia säljer också sk boringar.

Snart hoppas jag att du kommer och hälsar på oss! Eftersom jag föräldraledig går det toppen bra en vanlig vardag om det passar dig bättre.



Kram HH

2010-04-12 @ 22:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0